Referanser

Jeg brukte LNDS AS som førte regnskapet for min bedrift fra 2014. Var ikke fornøyd med tjenestene jeg fikk. Som følge av det min bedrift gikk konkurs. Derfor måtte jeg finne en annen selskap som kunne føre regnskapet til min bedrift.
I 2016 Baltic hus regnskap As (styreleder Angelina ) overtok regnskapet til min bedrift.Jeg er veldig fornøyd med kvalitet av jobben dem gjør, bra samarbeid ved problemløsning, ansatter er alltid tilgjengelige på telefon eller mail. Eller tar kontakt selv.

Vitalijus Montvilovas
, Montbygg Service AS

Some words about Baltic Hus Regnskap AS:
I started to work with BHRAS around one year ago. have very good impressions about how the company works. Very professional and in the same time friendly communication with companies employees. Recommending others in cooperation with BHRAS.

Arturs Knopkens
, Proffemalere AS

Tidligere var jeg en kunde av en annen regnskapsfirma CONTUS , som skuffet meg veldig. I løpet av en kort tid fant jeg Baltic Hus Regnskap AS. De er veldig kompetente og profesjonelle og jeg er veldig fornøyd. Mine spørsmål blir lynraskt besvart. Jeg måtte ha kontakt med forskjellige spesialister og jeg er fornøyd med resultatene. Jeg opplever at alle som jobber kan jobben sin. Jeg ser frem til et godt samarbeid videre.

Vaclovas Rekasius
, Nordsm AS

Jeg har bodd og jobbet Norge ganske lenge nå. I 2014 opprettet jeg ENK, men visste ikke hvem som kunne føre regnskapet til foretaket. Veldig tilfeldig via noen bekjente fikk jeg vite at det er en regnskapsfirma i Drammen. Ringte dem umiddelbart. Hun som svarte var veldig hyggelig og hjelpsom og ga råd til meg (som nybegynner) uten ha noe for det. Jeg har fortsatt god kontakt med de som jobber i det firma. De er veldig hyggelige, omsorgsfulle og ansvarsfulle.
Jeg anbefaler Baltic Hus Regnskap As som har lang erfaring til alle som starter ny bedrift i Norge og til de som allerede driver sin egen bedrift på det sterkeste. De kan jobben sin! Og det er sant!

Danute
, Dan Renhet Danute Petroliuniene